In 24 uur je eerste online product verkopen, doe je zo

WYLD WAVE Studio

Als je een inspiratiemoment hebt op deze vrijdag of dit weekend je cashflow en klantenstroom een BOOST 🔥 wil geven, met een koffie / cocktail in hand… Zo zet je letterlijk in 24u een online inkomstenstroom op.

Stap 1: Maak je product

Creëer met de kennis die je hebt een laagdrempelig instapproduct waarbij je volger denkt OMG NEED IT! Een bite sized product dat enorm waardevol voor hen is, maar voor jou easy te maken. (Serieus, als je er meer dan 2u mee bezig bent, probeer je het veel te uitgebreid te doen). Doe het een manier die voor jou werkt – kan een download, mini video training, exclusieve podcast, anything zijn.

Stap 2: Price it up

Het liefst is dit iets tussen de 7 en, zeg, 37 eu. Laagdrempelig genoeg dat mensen (ook als ze je niet goed kennen) getriggerd kunnen worden om het als kassakoopje spontaan af te rekenen.

Stap 3: Regel je check-out

Maak een simpele pagina op je website waar een (plug and play) check-out aan gekoppeld staat. Een basis is all you need hier – uitbreiden kan altijd. 🙂

Stap 4: Fix je delivery

Zorg dat je mail systeem gekoppeld staat aan de checkout die je gebruikt, zodat mensen na aankoop een “Hey, hier is je __!” – mailtje krijgen met een download knop die naar een download, YouTube video, of SoundCloud verborgen podcast leidt.

Yep, it’s THAT easy. Nu zeg ik niet dat je dit moet doen als je je net 2 dagen geleden hebt aangemeld op Instagram. Dan heb je andere prio’s. Maar veel ondernemers (jij ook, probs 😉) maken de drempel voor online/passief inkomen véél te groot. Start simpel en ga dit neerzetten, dan kun je vanaf daar uitbouwen.

Ga rijk worden van allemaal 7 euro-aankopen? Misschien niet (kan wel) – maar los van de cash, geef je mensen dé kans om je te gaan vertrouwen en te leren hoe waardevol het is om hun dierbare moneys aan je te besteden. Win-win, dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

hey, ik ben Anne!

Hey, ik ben Anne! Marketing sidekick & sparringpartner voor online ondernemers. Mijn missie? Die fluff, quick fixes en standaard marketing formules uitpakken, alles eruit gooien wat niet voor jou werkt en maximaal gebruik maken van jouw talenten. Welcome bij de club!

navigatie

home

over

templates

werk met mij

Gebaseerd in Rotterdam, werkzaam wereldwijd

anne@wyldwavestudio.nl

take a peek on the 'gram