4x kleine website tweaks, die veel doen voor je omzet

WYLD WAVE Studio

De slimste tweaks zijn snel & easy… en dit is het bewijs! Deze aanpassingen maken AL het verschil in zorgen dat de juiste (warme) leads op de juiste plekken op je site terecht komen – en uiteindelijk in je gratis of betaalde aanbod stappen. Dus blok deze week ergens even 30-60 min (die kunnen we allemaal wel ergens vandaan toveren) en pas ze toe.

1. Update je link in bio.

Je zal verbaasd zijn hoe vaak ondernemers outdated info / niet werkende link op misschien wel de belangrijkste pagina van hun site hebben staan – de plek waar ál je IG traffic op uit komt. No shame, ik had ook 1,5 jaar een typo in m’n belangrijkste button staan 💀. Zo onnodig, want het is in 2 min gefixt! (Letterlijk, dus check ‘m gewoon meteen even nu je toch op IG zit ;))

2. Voor de webinar-gevers.

Zorg dat er altijd een actieve inschrijfpagina live staat. Webinar voorbij? In een paar handelingen heb je nieuwe inschrijfformulieren op je pagina staan. Zo loop je nooit een geïnteresseerde lead mis.

3. Personaliseer je headlines.

For your information: ‘herken je dit’ en ‘jij wil’ headlines kunnen al 2 jaar niet meer (grapje – soort van ;)). Je titels & headlines zijn er om aandacht te trekken! Verwacht niet dat geïnteresseerde leads AL je tekst lezen, maar zet die verlangens en super herkenbare huidige situaties in de titels ZODAT ze de rest lezen.

4. Maak duplicate salespages.

Ohhhh, the good stuff. Heb je een salespage voor je belangrijkste aanbod, maar stuur je mensen er op meerdere manieren naartoe (bijv via je webinar, maar ook als upsell van bijv een goedkopere training)? Maak kopietjes van je pagina, maak kleine tweaks & personaliseringen die nét het verschil maken in wat ze van je moeten horen en watch the magic happen.

Dus – GO GO GO naar die website en fix ze deze week nog even – en als je vragen hebt over hoe je het toepast, pop in de dm 💌

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

hey, ik ben Anne!

Hey, ik ben Anne! Marketing sidekick & sparringpartner voor online ondernemers. Mijn missie? Die fluff, quick fixes en standaard marketing formules uitpakken, alles eruit gooien wat niet voor jou werkt en maximaal gebruik maken van jouw talenten. Welcome bij de club!

navigatie

home

over

templates

werk met mij

Gebaseerd in Rotterdam, werkzaam wereldwijd

anne@wyldwavestudio.nl

take a peek on the 'gram