Exclusief voor deelnemers van de Content Machine training

Do It Yourself: Strategische Content Sessie

Ontvang de exclusieve online worksheet om zelf in een uurtje tijd content-haakjes voor 3 maanden te creëren. 

Met deze formule houd je zelf gemakkelijk je eigen strategische content sessie, ieder kwartaal of elke maand weer. 

Het resultaat: converterende content waarin je doelen centraal staan en die op een strategische, gebalanceerde manier jouw unieke verhaal vertelt. 

VOOR €47,- EX BTW

nog verkrijgbaar voor

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten

De speciale aanbieding voor deelnemers van de Content Machine training is helaas verlopen. 

Wil je hulp bij het creëren van strategische content of zoek je ondersteuning in je verdere marketing? Stuur een mailtje naar anne@wyldwavestudio.nl, dan bespreken we samen de mogelijkheden. 

Loop je iedere keer weer vast en wil je gewoon één plan kunnen volgen?

Met deze formule bedenk je in één uur content-haakjes voor minimaal 3 maanden

Is je bron van inspiratie ondertussen compleet uitgedroogd en vind je het lastig om op een natuurlijke manier – voor de zoveelste keer – het juiste verhaal vertellen over jezelf en je bedrijf? 

I’ve got you! Of het nu gaat om Instagram, LinkedIn, blogs, newsletters of je podcast: ik leer je hoe je zelf snel & makkelijk de juiste content-haakjes creëert voor al je kanalen, die je vervolgens mega efficiënt inzet volgens Shelley’s Content Machine. 

Het invulbare werksheet verzamelt al mijn strategische prompts, suggesties en vragen die ik heb ontwikkeld voor mijn 1-op-1 contentsessies.  

Zo houd je met het invulbare werkboek zelf je eigen content sessie – ieder kwartaal weer. 

Al mijn strategische prompts, suggesties en hacks, in één invulbaar werksheet

& de strategie om uit één onderwerp, 3+ ideeën te halen

nooit meer last-minute je hoofd breken over wat je gaat posten (en vervolgens spijt hebben ;))

Heel concreet, dit gaan we voor je regelen:

FAQ : Wat je wil weten

Dit werkboek en de formule waar het op gebaseerd is, zijn geschikt voor coaches, fotografen, VAs, social media managers en andere dienstverlenende ondernemers – evenals ondernemers die het gezicht van hun business zijn en hun verhaal integreren met dat van hun merk. 

Heb je een webshop? Dan is het ook geschikt voor je als je doel is om het merkverhaal naar voren te brengen en te connecten met je doelgroep. Het is minder geschikt voor bedrijven die puur producten willen pushen, zonder dat er een verhaal, gezicht of missie achter zit. De formule is gemaakt om een verhaal te vertellen; daar zijn de prompts en manieren om content-haakjes te achterhalen op gebaseerd.  Heb je een webshop die uitsluitend producten wil promoten  (“nieuw product X” / “nieuwe collectie Y”), dan is dit wellicht minder nuttig voor je. 

Twijfel je of het iets voor jou is? Stuur me gerust een mailtje op anne[@]wyldwavestudio.nl

Het worksheet is voor iedereen te gebruiken. Het is handig als je enig inzicht in je ideale klant of doelgroep hebt, al worden de nodige marketingtermen ook in het kort uitgelegd voor je. 

Deze formule wordt exclusief ontwikkeld voor deelnemers van Shelley’s Content Machine training in een worksheet gegoten, zodat je zelf ook aan de slag kunt. 

Om die reden is het momenteel in pre-order. Je ontvangt alles wat je hiervoor nodig hebt op maandag 22 mei in je inbox.

Op vrijwel elk kanaal dat je gebruikt, kun je deze formule loslaten en het werkboek dus voor inzetten. Denk aan Instagram, LinkedIn, blogs*, newsletters, podcast – of allemaal. 

Je creëert voor 3 maanden aan content-haakjes (uitgaande van 3 ideeën per week) en kunt die verspreid inzetten over je kanalen of ze slim recyclen volgens Shelley’s Content Machine training. 

*Mogelijk m.u.v. SEO blogs die aanvullend keyphrase research vereisen. 

Nee, vooralsnog is het een tijdelijk aanbod dat exclusief verkrijgbaar is voor deelnemers van de Content Machine training, t/m zondag 14 mei 2023 om 23:59. 

Onbeperkt. 🙂 Zo kun je dus keer op keer je eigen strategische contentsessie DIY’en!

Stuur gerust een mailtje naar anne[@]wyldwavestudio.nl, dan help ik je graag. 🙂